M-a blocat, dar doar mă bucur

Home/Ce-mi trece prin cap!/M-a blocat, dar doar mă bucur

Ca tot omul care are facebook intru și eu fie din interes pentru știri sau pentru noutăți cotidiene de pe la unul altul, mai intru din plictiseală că sunt momente ale zilei când nici nu te poți apuca de ceva, nici nu faci ceva, adică sunt în așteptare, fie intru să văd dacă vreun client nu-mi trimite vreun răspuns pe facebook. Că mai nou și pe acest canal se iau informații se întreabă și se răspunde despre altceva decât a socializa. Mai intru să văd ce face blogul sau asociația și uite așa stau pe facebook. Așa că motivele sunt diverse și sunt sigură că așa e la toată lumea

Într-o după masă eram cam plictisită și agitam tasta în sus și în jos fără vreun interes anume. Constat că a nu știu câta oară, îmi apare o pagina care promovează nici mai mult nici mai puțin afacerea sigură pentru femei de succes. Până azi nu m-am oprit la acestă pagină pentru că eu nu cred în astfel de lozinci și rețete promovate oriunde și oricând, dar azi m-am oprit să văd cam în ce manieră, acesta pagină cu titluri pompoase, siropase, are succes. Am vrut să văd și cum percutează lumea la aceste sloganuri și forme de promovare.

Așa că intru pe pagina respectivă și văd ca are discursuri scurte și motivaționale despre afacerea garantată pentru femeile de succes. Observ că nu spune absolut nimic ci doar stârnește interesul. Nu mie evident, ci unora la care probabil viața încă nu le-a demonstrat că o afacere de succes înseamnă mai mult decât dorință. Da, dorința este foarte importantă dar nu e suficientă. Observ și că persoanele pun întrebarea fireasca ”în ce domeniu este afacerea?” dar atât de secretoasă e pagina acesta, încât unicul răspuns pe care îl oferă pe public este ”contactați-mă pe privat și vă dau detalii”

Acuma serios! E greu să spui că afacerea e cu parfumuri sau cu roti dințate iar pentru amănunte vă aștept pe privat. Sau e cu cosmetice? Sau cu piese de muzeu? Sau cu șlapi de baie? Sau cu vânzarea de cursuri de dezvoltare personala? Atât au întrebat femeile acelea pe pagina respectivă. În ce domeniu este afacerea! Nu au întrebat câștiguri, nu au întrebat după cât tip ajung la profit, nu au întrebat capitalul de investiție, nu au întrebat dacă le trebuie firmă sau nu. Au întrebat firesc, doar în ce domeniu. E ca și cum întrebi, bărbat fiind, dacă ești măritată sau nu, ca să știu dacă merită să te curtez sau nu. Să nu ne pierdem timpul degeaba.

Ce era așa greu ca acea pagina să le spună domeniul? Era atâta secret acolo de ziceai că afacerea era în recrutarea de spioni, care ar fi trebuit să vândă informații despre NASA. Ba mai mult. Este aroganță atunci când ești întrebată pe public de domeniu de activitate, să nu ai bunul simț să intri direct pe mesageria celui care te-a întrebat și să-i răspunzi despre super mega afacerea de succes, pe care nimeni până acum nu a descoperit-o ci doar tu. Aștepți ca sultanul pe tron să mai dea femeia respectiva încă un mesaj și pe privat că așa-ți place ție să fi contactată. Ca doar de aia ești femeie de succes nu? Să-ți gâdile cineva orgoliul de femeie de succes.

Am dat și eu un comentariu acolo mai acid. Evident că mi l-au șters și m-au și blocat. Și să faci afaceri cu astfel de femei de succes? Care nu dau informații vizibile decât ascunse și care nu-și asumă un comentariu acid? Că m-au blocat este doar în favoarea mea deoarece atunci când intru pe facebook nu o să-mi mai apară acesta pagina și nu o să ma mai enervez ca eu sunt o proasta care nu a înțeles ce afacere de succes este acolo, iar eu dau cu piciorul.

Nu vă mai zic că m-am uitat la fotografiile cu echipa de succes. Păreau persoane de treabă, femei care ar știi și să facă o mâncare, dar ceva dubios la ele tot era. Toate erau fotografiate doar în ținută albă, cu dantelă sau fără, cu nasturi sau fermoar dar pe lângă ținuta albă, toate aveau un trandafir roșu în mână. Ei asta mi-a dat de gândit. Să intru într-o echipa de succes la care mi se dă o astfel de uniforma eu nu aș accepta. Nu am treaba cu uniforma în sine, ci cu ideea de manipulare prin diferite metode. Când le-am văzut pe toate în alb și cu trandafir în mână gândul m-a dus la studentele din America care intra în diferite frății. Ei! Faci asta în studenție, dar nu o faci cu atâta naivitate maturitate.

Părerea mea este că acea pagină care îmi tot apărea pentru că este și sponsorizată ( adică plătită să apară foarte des) promovează super afacerea lui pește, care este fie de vândut ceva în sistemul MLM, în care doar puțini câștigă ( din atragerea de noi membrii) și asta după mult timp, fie e o activitate de vânzare directă gen produse cosmetice sau produse de întreținere corporală, fie esențe de vanilie și delikat, iar marele câștig este din adaos comercial, fie este o activitate în care se vorbește mult, nu se face mare lucru dar cineva plătește ca să asculte iar cineva vorbește că să încaseze.

Cam asta este afacerea garantată pentru femeile de succes de pe pagina respectivă. Vânzător sau cursant sau recrutor de persoane. Mare afacere ce să zic, de nu le poți răspunde persoanelor care te întreabă pe public în ce domeniu este activitatea!! Nu am nimic cu acest gen de activitate. Este o formă de a produce niște bani. Am pus-o și eu în practică și știu că se poate. Ce mă deranjează este cu forma secretoasă și pompoasă cu care se încearcă crearea unei imagini fabuloase pentru ceva ce există pe toate gardurile.

By | 2018-04-29T09:20:39+00:00 februarie 3rd, 2018|Ce-mi trece prin cap!|0 Comments

Leave A Comment