De ce politicienii noștri nu iubesc copiii?

Home/Ce-mi trece prin cap!/De ce politicienii noștri nu iubesc copiii?

Îmi poate spune cineva dacă undeva în țara noastră s-a mai construit în ultimii 30 de ani vreo școală? Dar de modernizat vreuna din cele vechi? Oare de ce clasa noastră politică, de 30 de ani încoace, nu dă doi bani pe cum se simt copiii la școală? I-ar putea ține și afară în stradă, că tot nu le pasă. Parcă toți copiii ar fi orfani și li se aruncă o coajă de pâine, de către ei boierii, cât să nu moară de foame.

La cum arată școlile noastre față de cum arată școlile din alte tari, ai putea spune că copiii noștri sunt tratați ca niște paria. Ceva care nu contează.

În fotografii este o școală din Germania. Este o școală veche de 25 de ani dar acum se montează în interior alarma. O tot îmbunătățesc și o tot actualizează.  Am crezut că este un hotel nu o școală. Au dotări multe și inteligente dar cel mai tare m-a atras interesul față de mediul ambiental. Cineva a hotărât acolo că în școală trebuie să fie frumos și cald și intim. Cineva a hotărât că un copil la școală are dreptul să se simtă tratat cu respect și cu interes față de ce simte și cum se simte, atunci când pășește în interiorul școlii.

By | 2020-04-13T09:54:49+00:00 aprilie 13th, 2020|Ce-mi trece prin cap!|0 Comments

Leave A Comment